БулфотоЕдинственият разумен изход от създалата се криза е предсрочният вот. Той

...
БулфотоЕдинственият разумен изход от създалата се криза е предсрочният вот. Той
Коментари Харесай

Цветанов: По-добре предсрочен вот, отколкото агония до пролетта

Булфото

" Единственият рационален излаз от създалата се рецесия е предсрочният избор. Той е по-добрият вид, в сравнение с идната мъка на държавното управление до пролетта ", съобщи пред БГНЕС Цветан Цветанов, ръководител на Евро-Атлантическия център за сигурност (ЕАЦС).

Той акцентира, че правителството на премиера Бойко Борисов носи виновност за актуалната рецесия, за неотстъпчивостта и неналичието на институционална комуникативност през последните месеци.

„ ГЕРБ губи както от разновидността за предварителни избори, по този начин и от този за постоянен избор през пролетта. Управляващите нямат печеливш ход. Те не са откровени с желанията си да се оправят с икономическата рецесия “, съобщи Цветанов.

Той означи, че държавното управление е загубило тотално доверието свързано с ръководството на здравната рецесия у нас.

„ Всъщност отношението на българите към ковид е основно резултат от политическото съмнение към ръководещите. В сходна обстановка предварителният избор наподобява по-разумен излаз, в сравнение с идната мъка на кабинета до пролетта “, съобщи Цветан Цветанов.

Според него протестите надали ще затихнат и през късната есен ще има още по-силни талази, което ще съвпадне и с разпространяване на COVID-19. „ Тогава моралната некомпетентност на ръководещите ще наподобява непоносима. Тезата за тежката зима, която се стартира занапред, още веднъж ще се написа на сметката на ръководещите “, добави той.

По отношение на коронакризата Цветанов съобщи, че медицинските причини са отишли на назад във времето и решенията, които се вземат са напълно политически. „ Те не са толкоз съответни. Самият факт, че доста страни поставят България измежду рисковите страни или като рискова дестинация, демонстрира какво е положението на ограниченията, които се предприемаха до момента “, уточни ръководителят на ЕАЦС.

Цветанов акцентира, че в случай че управляващите действително желаят да спрат събирането на огромни маси от хора, което е една от предпоставките за разпространяването на COVID-19, би трябвало да удовлетворят настояванията на жителите – да се подадат желаните оставки.

„ Ако погледнем действително и сме в действителност оптимално загрижени за това хората да не се събират на оптимално огромни групи, първото, което би трябвало да се направи е да се подхващат ограничения за ограничение на разрастващите се митинги на многото демократично мислещи българи, които са излезли на площада. Това значи, че би трябвало да се подхващат съответни мерки - оставки и създаване на връзка както с парламентарно показаната опозицията, по този начин и с гражданското общество “, съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР